Tuesday, 27 March 2012

You Tube..who is it?? 6_^

hey guys!! haha aku saja je wat post ni..aku nak citer psal penyanyi You Tube...mcm Najwa Latif,, Shila Amzah,, Greyson Chance..tp yg aku nk citer ni bkn psal dowg.."Sam Tsui"..or name sebenar dia Samuel Tsui...dia ni selalu nyer cover lagu Adele mcm 'someone like you' ngn ' rolling in the deep'..n bnyk la lagi yg dia selalu cover..first aku dgr lagu yg dia cover lagu 'just a dream'..dia ngn Christina Grimmie..pastu aku terus follow dia..dgo lagu-lagu yg dia cover..sedap and tgk lak dia yg hensem tu..huhu dia selalu nyer cover lagu ngn  bestfriend dia Kurt Schneider...actually Sam ni ada gak lagu dia sendiri 'Don't Want An Ending'..

 ini la dia SAM TSUI...^_^

video

'hold it against me'

so,, ni la dia antara penyanyi yg aku minat..even dia juz cover lagu penyanyi2 yg famous tapi aku sgt ske ngn suara dia..=)

the END..rajin-rajin la usha blog ni ye..=)

1 comment: